Top

Retourneren

Bij Forever Yours Jewellery doen we er alles aan om producten te leveren van zo goed mogelijke kwaliteit. Desondanks kan het altijd gebeuren dat een product niet in orde of naar wens is. Wanneer je een product wil retourneren, neem dan het volgende in acht:

 

Binnen welke termijn kan ik een product retourneren?

De bedenktermijn is 14 dagen.

 

Waar moet ik mijn bestelling naar retourneren?

Neem contact op via onderstaand formulier of via info@forever-yours.nl wanneer je je bestelling wilt retourneren. Vermeld in deze mail je ordernummer en de te retourneren producten. Je zult het retouradres via de mail ontvangen.

 

Worden de retourkosten vergoed?

De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening.

 

Mag ik mijn product nog terugsturen als ik het gedragen heb?

Het te retourneren artikel moet in de originele staat verkeren en in de originele verpakking worden geretourneerd. Wanneer een artikel sporen van gebruik bevat, zijn wij genoodzaakt om een bedrag in mindering te brengen op je terugbetaling te brengen.

 

Wanneer kan ik mijn terugbetaling verwachten?

Het bedrag van je geretourneerde items zal binnen 14 dagen worden teruggestort. Het bedrag van de verzendkosten wordt niet teruggestort.

 

Ik heb een kapot product ontvangen, wat moet ik nu doen?

Wanneer een product kapot of beschadigd wordt geleverd, neem dan altijd direct contact met ons op met een foto van het kapotte artikel. Via onderstaand formulier kun je een bestand toevoegen, of mail naar info@forever-yours.nl.

    Je hebt geen toestemming om te registreren

    Reset Password