Top

Frequently Asked Questions

Kan ik met de sieraden douchen, sporten, slapen, in de zee zwemmen, etc.?

Om zo lang mogelijk van je sieraden te kunnen genieten, is het belangrijk ze op de juiste manier te verzorgen. Bijna alle sieraden van Forever Yours Jewellery zijn gold plated. Dit betekent dat er een laagje goud over een koperen of zilveren sieraad is geplaatst. Bij Forever Yours streven we naar de hoogste kwaliteit, maar gold plated sieraden hebben nou eenmaal wat extra verzorging nodig. Wat tips:

  • Bewaar je sieraden niet in de badkamer of in een andere vochtige ruimte. Het beste is om ze luchtdicht op te bergen.
  • Is je sieraad vies? Maak het dan schoon met een zacht doekje.
  • Zorg dat je sieraden niet in aanraking komen met zeewater, zwembadwater, lotion, olie, zeep, shampoo, deodorant, parfum en andere chemicaliën.
  • Doe je sieraden af voordat je gaat sporten, douchen en slapen.
  • Sommige sieraden in de collectie zijn verstelbaar. Desalniettemin moet je altijd voorzichtig zijn bij het verbuigen van de sieraden. Forceren kan ervoor zorgen dat het materiaal slap wordt en uiteindelijk breekt.

 

Waarom worden de oorbellen per stuk verkocht?

Het grootste deel van de oorbellen wordt per stuk verkocht. Dit is zodat je jouw perfecte eerparty kunt creëren door te mixen en matchen en als je wil in ieder oor iets anders kunt dragen. Wil je liever een setje? Bestel dan gewoon twee oorbellen.

 

 

You don't have permission to register

Reset Password